Search

Από τη ΝΟΔΕ Λέσβου, στήριξη στον Φωτή Ξύδα

 Την μεγάλη αποδοχή  που  καταγράφηκε με την υποψηφιότητα του Πρέσβη κ. Φωτή Ξύδα  για τον Δήμο Λέσβου χαιρετίζει η ΝΟΔΕ Λέσβου με δελτίο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τη στήριξη της στο πρόσωπό του.  Στην ανακοίνωσή τους τα μέλη της ΝΟΔΕ αναφέρουν τα εξής:«Η ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσε τις τελευταίες ημέρες την μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει από τον κόσμο της Λέσβου ο Πρέσβης κ. Φωτής Ξύδας, ιδιαίτερα δε μετά την ανακοίνωσή του ως υποψηφίου για το Δημαρχιακό Θώκο του ταλαιπωρημένου Δήμου Λέσβου. Η χαρά μας  είναι διπλή αν συνυπολογιστεί, η από την αρχή θετική στάση της Νέας Δημοκρατίας στην επιλογή μιας αξιόλογης προσωπικότητας διεθνούς κύρους, όπως αυτή του Πρέσβη  κ. Φωτή Ξύδα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι πεπεισμένη ότι η επιτυχής πορεία του και τα αξιόλογα επιτεύγματα του κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας σε πολλές χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα στην Τουρκία -με την οποία έχει επιτευχθεί ένα ευρύ πλέγμα οικονομικών σχέσεων όπως ο Τουρισμός κ.α. που τονώνουν την οικονομία του νησιού μας-, οι διοικητικές του ικανότητες καθώς και η μεγάλη πείρα του σε θέματα χρηματοδοτήσεων της Ε.Ε., αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια επιτυχημένη θητεία ως Δήμαρχος Λέσβου.

        Η ΝΟ.Δ.Ε. καλεί τους συντοπίτες μας να σταθούν πλάι στην υποψηφιότητα του Πρέσβη κ. Ξύδα, ώστε η Λέσβος να αποκτήσει επιτέλους, το επίπεδο της Αυτοδιοίκησης που της αξίζει».